Featured Video Play Icon

[VIDEO] 15 kaarsjes op de taart van circusschool Miloco

LEIDEN – Jeugdcircus Miloco bestaat 15 jaar! Spreekstalmeesters Minke en Jeroen zijn trots op het jubileum, dat gevierd wordt met een spectaculaire voorstelling.

Op de éénwielfiets

In 2002 sloegen Jeroen van Ede en Minke Dreef de handen ineen om van hun hobby hun werk te maken. Sindsdien hielpen ze duizenden kinderen én volwassenen uit Leiden en omgeving op de éénwielfiets, in de touwen en op een reuzenbal.

“Jeroen en ik besloten op een dag dat we dit wilden opzetten”, vertelt Minke. “En eigenlijk is het altijd een succes geweest. We hadden gelijk drie volle groepen. En wat mij gewoon altijd bijblijft is die grote glimlach van al die kinderen die zo ontzettend vrolijk en blij worden als ze aan het circussen zijn. En dat is aanstekelijk, dus wij lopen ook al vijftien jaar met een grote glimlach rond.”

Jubileumvoorstelling

Miloco viert het jubileum met een grootse voorstelling, ‘Muziek laat je dromen’. De show speelt komende zondag in A4 Zalenverhuur in Leiderdorp. ‘Muziek laat je dromen’ is een samenwerking tussen de cirucusartiesten van Miloco en de jonge dansers en zangers van The Rockschool Leiden. Voor meer informatie kijk je op de website van Miloco.

 

 

reacties