De 2000ste op Facebook is een taart waard

De 2000ste op Facebook is een taart waard

LEIDEN – Leiden.TV heeft bijna een mooie mijlpaal behaald op Facebook en dat willen we graag vieren met onze bezoekers en kijkers. Die 2000ste persoon die onze pagina liked krijgt van onze redactie daarom een smakelijke taart, genoeg genoeg voor 10 heerlijke stukken.

Voor wie is die taart?

Dus spoor je vrienden, vriendinnen en/of familieleden aan om op Facebook het laatste nieuws uit Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest, Voorschoten en Zoeterwoude te volgen via Leiden.TV! Dan geniet je binnen een paar dagen van een heerlijke taart.

Sinds de start van Leiden.TV op 20 juni 2016 is de nieuwssite sterk gegroeid op alle platformen waarop het actief is.

Gerlinde Vliegenthart, eindredactrice Leiden.TV: “Samen met het bereik van I Love Leiden is Leiden.TV nu het derde mediamerk van Leiden en omstreken. In vier maanden tijd! Dat hadden we niet kunnen bereiken zonder onze kijkers.”

Tips zijn altijd welkom

Leiden.TV is een site voor de bezoekers en dóór de bezoekers. Altijd zijn we op zoek naar tips voor onze nieuwsberichten. Heb je iets dat je onder de aandacht wil brengen? Valt je iets op in je buurt? Stoor jij je aan de gemeente? Of ken jij iemand die juist écht lekker bezig is? Schroom dan niet en neem contact op met onze redactie.

reacties