Alecto MA1 nu al TOP-kampioen

Alecto MA1 nu al TOP-kampioen

LEIDERDORP – De hockeydames van Alecto MA1 hebben een uitzonderlijke prestatie neergezet: ze zijn ruim voor het einde van het seizoen al kampioen geworden in de TOP-poule.

Volledig onverslagen

Het seizoen ging overigens niet helemaal over rozen: de voorcompetitie was behoorlijk teleurstellend en de dames moesten het doen met een plek in de TOP-poule. Maar het team, bestaande uit maar liefst dertien eerstejaars, ging niet bij de pakken neerzitten en trok fel van leer tegen alle tegenstanders in de poule. Volledig ongeslagen veroverden ze nu al, in april, de kampioenstitel in de TOP-poule.

Keepster gezocht

Wanneer je deel wilt uitmaken van de komende successen van Alecto MA1, grijp dan je kans. Het team zoekt voor volgend jaar namelijk een keepster. Het is niet enkel speelplezier wat de klok slaat: Alecto MA1 heeft serieuze ambities. Het team zal volgend jaar voornamelijk bestaan uit tweedejaars A-speelsters en gooit zichzelf in de race om de landelijke super-A hoofdprijs. Zin in deze uitdaging? Laat het Alecto dan snel even weten.

 Foto: Alecto MA1 via Facebook

reacties