Alecto-team schittert in trailer Bollywood-film

Alecto-team schittert in trailer Bollywood-film

LEIDERDORP – Eindelijk zijn de eerste beelden vrijgegeven van de Indiase film Harjeeta. Waarom we dat zo graag willen zien? Nou, Alecto Jongens A1 speelt een rol in deze Bollywood-film. Bekijk de trailer hieronder.

Carlos Vugs, speler Alecto JA1: “Het is heel leuk om te zien dat al de losse puzzelstukjes, waar we om drie uur ’s nachts aan hebben gewerkt, zo een mooi geheel vormen achteraf. Echt een kijkje in de filmwereld.”

Zwaar bestaan

De Leiderdorpse filmsterren van Alecto hebben het best zwaar gehad tijdens de opnames afgelopen oktober. Ze verbleven een paar dagen in India voor de opnames. Die vonden voornamelijk in de nacht plaats omdat het om het hockeystadion goed donker moest zijn en omdat het overdag veel te warm was. Tsja, het leven van een filmster valt niet altijd mee.

Harjeeta

De film ‘Harjeeta’ vertelt het waargebeurde verhaal van één van India’s meest succesvolle hockeyspelers. Harjeet groeide op in armoede maar vond in hockey de manier om alle problemen achter zich te laten en uit te groeien tot een volksheld. De film is vanaf 18 mei in India te zien. Of de film ook naar Nederland komt, is niet bekend.

Foto: screenshot trailer Harjeeta

reacties