Aperitief in de spotlights tijdens Leidse Restaurantweek

Aperitief in de spotlights tijdens Leidse Restaurantweek

LEIDEN – Smikkel, smikkel, 22 tot en met 28 januari vindt alweer de negende editie plaats van de Leidse Restaurantweek. Dit jaar staat het aperitief in de schijnwerpers: een goed begin van elk diner.

Culinair festijn

Van maandag 22 tot en met zondag 28 januari kun je bij meer dan 35 restaurants in Leiden en omgeving aanschuiven voor het culinaire festijn de Leidse Restaurantweek. Organisator LeidsLekkers koos dit jaar voor het thema ‘Aperitief’.

Wakkere smaakpapillen

Een gezellige avond uit begint natuurlijk al voordat de menukaart is gepresenteerd; met een aperitiefje, een goed begin van een culinaire avond en het maakt de smaakpapillen wakker. Deelnemende restaurants zullen hun gasten verrassen met een eigen aperitief.

Even voorproeven

Wie niet kan wachten, is welkom in Art & Aperitief aan de Marktsteeg 10. In de weken voorafgaand aan de Leidse Restaurantweek zit hier een pop-up proeverij van LeidsLekkers, waar de bezoekers van donderdag tot en met zondag kunnen genieten van kunst en -uiteraard- een aperitiefje.

Reserveren

Als je bij Art & Aperitief geïnspireerd raakt, kun je hier ook meteen reserveren voor de Leidse Restaurantweek, of anders op de website. Daar vind je trouwens ook alle deelnemende restaurants vinden èn hun speciale menu’s.

Foto: Flickr

reacties