Armin van Buuren telt af naar vrijdag

Armin van Buuren telt af naar vrijdag

LEIDEN – Het belooft de grootste show te worden die hij ooit heeft gegeven. Armin van Buuren viert vrijdag en zaterdag zijn 20-jarig jubileum met twee concerten in de Amsterdam Arena.

De afgelopen periode heeft voor de Leidenaar volledig in het teken gestaan van de voorbereidingen voor The Best of Armin Only, zoals het optreden gedoopt is. De repetities voor de immense show zorgden er zelfs voor dat Armin geen ruimte in zijn agenda meer had om met Koningsdag op te treden in Leiden.

Oefenen

Deze week heeft de vijfvoudig beste DJ van de wereld alvast proefgedraaid in de Brabanthallen in Den Bosch waar iedereen kon komen kijken naar de vorderingen. Op Instagram bedankte hij zijn testpubliek voor hun enthousiasme.

Thank you Den Bosch! You’ve been an amazing audience for the Sneak Previews. Off to the Amsterdam ArenA! #TheBestOfAO

A post shared by Armin Van Buuren (@arminvanbuuren) on

Voorpret

Armin laat in aanloop naar de optredens in Amsterdam geen mogelijkheid onbenut om zijn fans al een beetje in de stemming te krijgen. Zo wordt deze week op RTL4 iedere dag een deel van de documentaire ‘Armin van Buuren is Mr. Perfect” uitgezonden. De eerste aflevering trok, iets na middernacht, zo’n 127.000 kijkers.

Op de dagen van de jubileumoptredens zelf gaat RTL4 het concert beide dagen uitzenden. Op vrijdag via internet en op zaterdag vanaf 21.30 uur live op 4.

Foto: Armada Music / Marc van de Aa

reacties