Armin Only in 10 minuten uitverkocht: 2e show in verkoop

Armin Only in 10 minuten uitverkocht: 2e show in verkoop

LEIDEN – The Best of Armin Only is razendsnel uitverkocht. Daarom werd direct besloten een tweede show in de verkoop te laten gaan. The Best of Armin Only is de grootste soloshow ooit van Armin van Buuren, ter gelegenheid van zijn twintigjarige carrière.

“Het ontroert mij dat de show zo snel is uitverkocht. Geweldig dat zóveel mensen zo graag met mij deze belangrijke mijlpaal willen vieren met The Best of Armin Only. Dit is het grootste wat ik afgelopen twintig jaar heb mogen neerzetten en mijn team en ik kijken hier enorm naar uit! We streven ernaar om het de beste show óóit te laten zijn, zetten alles op alles om iedereen met kippenvel de ArenA te laten verlaten. Natuurlijk wil ik iedereen de gelegenheid geven om hierbij aanwezig te zijn, een tweede show leek mij dan ook niet meer dan gepast”, aldus Armin van Buuren.

Stijf uitverkocht

Vanmiddag om 16.00 uur startte de officiële kaartverkoop voor de show op zaterdag 13 mei in de Amsterdam ArenA. Binnen een luttele tien minuten was de show stijf uitverkocht. Dus kon een tweede show niet uitblijven; deze show vindt plaats op vrijdag 12 mei 2017.

Allergrootste Armin-show ooit

Armin is de éérste DJ ooit die een eigen soloshow geeft in de Amsterdam ArenA. The Best of Armin Only is een once in a lifetime experience en de allergrootste Armin van Buuren-show ooit. Armin van Buuren, die al vijftien jaar lang tot de beste vijf dj’s ter wereld behoort, neemt zijn fans mee terug in de tijd met ‘The Best Of Armin Only’, ter gelegenheid van zijn 20-jarig jubileum. Van zijn allereerste clubherinnering in Nederland in, jawel, de Leidse Nexus, tot het allerbeste uit de Armin Only-wereldtournees en een vooruitblik naar de toekomst. Ieder persoonlijk hoogtepunt komt voorbij.

Foto: PR

reacties