Armin van Buuren: “Ik sta nog na te trillen”

Armin van Buuren: “Ik sta nog na te trillen”

LEIDEN – Afgelopen vrijdag en zaterdag zette de Leidse DJ Armin van Buuren de Johan Cruijff ArenA compleet op z’n kop met zijn jubileumshow ‘The Best of Armin Only’. Maar dan ook ècht compleet op z’n kop, hè.

“Ik sta nog na te trillen van dit alles. The show, het publiek… Het was absoluut fenomenaal! Ontzettend bedankt!!!”, schrijft een duidelijk beduusde Armin op zijn Facebookpagina. “Woorden kunnen niet beschrijven hoe ik me voel. Jullie zijn fantastisch.”

Grootste show ooit

De eerste show op zaterdag was zo snel uitverkocht, dat de vrijdag al snel bijgeboekt werd en ook volledig uitverkocht raakte. In de documentaire ‘Armin van Buuren is Mr. Perfect’, waarvan afgelopen week elke avond een deel van werd uitgezonden op RTL, blijkt hoezeer de Leidse DJ naar de jubileumshows toe geleefd heeft. Het team, de muziek, de medewerkers, de stress, het vullen van zo’n enorme ruimte… Alles kwam bij elkaar en explodeerde in de grootste show dat Armin ooit gaf.

Friese showband

De fans konden zich niet alleen verheugen in de opzwepende beats van Armin, ook gastoptredens van onder meer Gavin DeGraw, Sharon den Adel, Laura Jansen, Kensington, Armins broer Eller en  de Friese showband Advendo stonden op het rijkelijk gevulde programma. Tel daar een daverende lichtshow bij op en je hebt een ècht lekker avondje uit.

Live vanuit de ArenA

Voor diegenen die net naast entreetickets grepen, zond RTL ‘Armin Only: Live vanuit de ArenA’ uit. Deze stream kun je helaas niet meer terugkijken – het moet wel een beetje exclusief blijven natuurlijk- maar de de zes afleveringen van de documentaire zijn hier terug te kijken.

Foto: Marlies van der Stel

reacties