Featured Video Play Icon

Armin van Buuren viert jubileum met show in ArenA

LEIDEN – DJ Armin van Buuren zit in 2017 20 jaar in het vak en viert dat met zijn fans. Speciaal voor dit bijzondere jubileum geeft de Leidenaar op 13 mei 2017 een eenmalig optreden in de Amsterdam Arena.

Armin van Buuren: “Ik tour al 20 jaar over de wereld. Dat vraagt om een speciaal moment. En daarom is het tijd voor een optreden in mijn ‘thuis’. Ik vier mijn jubileum met de grootste show die ik ooit heb gegeven.”

Optredens in 68 landen

Van Buuren heeft op bijna elk continent zijn platen gedraaid, in 68 landen. Hij gaf meer dan 100 Armin Only-shows, waarmee hij als DJ een uniek concept neerzette en over de wereld reisde.

armin van buuren arena
Armin van Buuren loopt alvast een rondje door de ArenA. (Foto: Youtube)

Veel bekende gezichten

Voor bezoekers van Armin’s optredens zullen er veel bekende gezichten opduiken tijdens het optreden in de ArenA. Zo is de aanwezigheid van zijn gitaarspelende broer Eller bijna een zekerheid. Maar de verwachting is dat ook Trevor Guthrie optreedt. Samen scoorden zij in 2013 Van Buuren’s grootste hit ‘This Is What It Feels Like’.

Kaartverkoop start binnenkort

Wie dit eenmalige spektakel wil meemaken moet nog heel even wachten. Op 24 november start de kaartverkoop. Het is raadzaam om er vroeg bij te zijn die dag. Eerdere solo-optredens van de DJ in de Ziggo Dome waren binnen 20 minuten uitverkocht.

reacties