Barry Badpak doet Duh Mjoesikol gewoon nog een keer

Barry Badpak doet Duh Mjoesikol gewoon nog een keer

LEIDEN – De slechtste musical aller tijden gemist? Geen nood. Barry Badpak gaat in de reprise: op Hemelvaartsdag staat Duh Mjoesikol in Gebr. De Nobel. In XL-uitvoering.

Twee keer uitverkocht

Toen de Barry’s in 2014 het plan opvatten om een musical te gaan maken met hun eigen liedjes, hadden ze zich niet kunnen bedenken dat het zo’n succes zou worden. De eerste voorstelling van ‘Barry Badpak – Duh Mjoesikol’ speelde op 31 januari 2015 in een stijf uitverkocht Volkshuis. Ook voor de tweede voorstelling in april 2015 was binnen korte tijd geen ticket meer te krijgen.

Extra liedje erin

De avonturen van Barry Badpak en hun vrienden Arie Tappert, Titus de Toneelknecht, Stacey de Crackhoer, en Keith de Steward zijn blijven hangen bij het publiek. Regelmatig kwam de vraag of ze niet toch nog één keer…

“Kijk, als Jopie van den Ende voor de zoveelste keer The Lion King gaat opvoeren, dan kan Barry het ook heus nog wel een keer met het Mjoesikoltje. En we zetten XL op de poster, dan lijkt het nieuw. Eigenlijk zit er maar één extra liedje in, maar dat hoeft verder niemand te weten natuurlijk.”

Iedereen is er weer bij

Op 25 mei, Hemelvaartsdag, pakken de heren uit met Duh Mjoesikol XL  in Gebr. De Nobel. Iedereen is er weer bij en het belooft een feest te worden dat z’n weerga niet kent. Groter, vetter, beter… Nou ja, niet beter natuurlijk. Het blijft nog steeds de slechtste musical aller tijden.

Foto: J2TV / Guido Marsman

 

reacties