Barry Badpak komt met nieuwe single: Rijke Sloebers

Barry Badpak komt met nieuwe single: Rijke Sloebers

LEIDEN – Ze zijn de rijke sloebers van de stad. Ze leven groots maar hebben geen cent op zak. Was getekend: Barry Badpak. 1 april komt hun nieuwe single uit.

Ontbrekende Barry

De heren van het miserabele leven hebben een nieuw liedje in elkaar gedraaid met de veelzeggende titel ‘Rijke Sloebers’. De afgelopen dagen werd de bijbehorende clip gedraaid door cameraman Guido Marsman en producer Bas Veeren. Opvallend aan de vrijgegeven beelden is dat er één Barry ontbreekt…

Heel tevreden

“Barry heeft een heel andere levensstijl in deze clip”, vertelt leadzanger The Voice aan LeidenTV. “Dikkie B en ik hebben het vet rijk samen, maar Barry moet op een houtje bijten. Daar gaat het nummer ook over. We zijn maar gewoon drie bierdrinkende gasten die af en toe een grappig liedje maken. We hebben niet net als die rappers diamanten in onze oren en dikke auto’s onder onze kont. We hebben weinig, maar we zijn heel tevreden.”

Oei Barry, dat klinkt alsof er een boodschap in jullie nieuwe liedje zit… “Helemaal niet! Er zit nooit een boodschap in Barry’s liedjes”, spreekt The Voice tegen. “Ik daag iedereen uit die ook maar denkt een boodschap te vinden in onze teksten, ons te mailen. Dan zullen we nog weleens zien.”

Release in Velvet

De single ‘Rijke Sloebers’ wordt nu al getipt als dè meezinghit van komende zomer. Op zaterdag 1 april wordt het nummer gelanceerd in platenwinkel Velvet aan de Nieuwe Rijn. “En nee, dit is geen grap”, zegt The Voice. “Gekke datum natuurlijk, maar we gaan het echt doen. De eerste paar bezoekers krijgen zelfs een lekker oldskool CD-single’tje met het nieuwe liedje cadeau. We doen ‘m ook effe live en er wordt geschonken, dus gewoon lekker feestje met alle andere rijke sloebers van Leiden.”

Foto: PR

 

 

 

 

 

reacties