Featured Video Play Icon

Barry Badpak scoort grote hit met carnavalslied ‘Kratje Bier’

LEIDEN – Het ziet er naar uit dat de Leidse boyband Barry Badpak een nieuwe landelijke hit te pakken hebben. De clip van de single ‘Kratje Bier’ is in een week tijd meer dan 100.000 keer bekeken op YouTube.

Jochem Myjer

Het nummer wijkt duidelijk af van de ‘normale’ sound van de Badpakkers. Dat komt ook door de samenwerking met Slechte Grappen XL, waarmee de boys het lied schreven. ‘Kratje Bier’ valt duidelijk in de smaak bij carnavalminnend Nederland. En daarbij helpt het natuurlijk ook dat Neerlands populairste komiek een groot fan is van het nieuwe brouwsel van de Leidenaren.

Jochem Myjer steekt zijn adoratie van de heren niet onder stoelen of banken en geeft de clip dinsdag nog een extra zetje door over het lied te tweeten. “Trots op mijn Leidse Vrienden van Barry Badpak,” zo schrijft Myjer. “Ook omdat de beste man mijn slager is!” De volgers van Jochem kunnen het lied ook waarderen en reageren vol lof. “Dit is dus echte Hollandischer Slagermuziek,” tweet @mindhynosis. En @MmndeV schrijft: “Rete irritant maar blijft daardoor wel in je hoofd zitten…..bedankt #jochemmyer.”

reacties