Barry Badpak & Slechte Grappen doen het weer: Hé Decolleté!

Barry Badpak & Slechte Grappen doen het weer: Hé Decolleté!

LEIDEN – Barry Badpak en de jongens van Slechte Grappen hebben weer samen een nummertje gemaakt. Op 1 mei komt het muzikale hoogstandje ‘Hé Decolleté’ uit.

Top 40-hit

De Leidse boyband Barry Badpak gaat als een speer. Zes jaar na het monstersucces van Kamelenteen hadden de heren van het tragische leven weer een Top 40-hit te pakken met de carnavalskraker Kratje Bier, in samenwerking met de jongens achter Slechte Grappen XL. Het werkt, dus waarom niet nog een keer, aldus Barry:

“Kratje Bier was zo’n succes, dus waarom weer een jaar wachten op een nieuwe samenwerking met de boys? Je moet het bier drinken als het nog koud is zeggen wij altijd.”

Lekker laten schudden

De nieuwe artistieke samenwerking heet Hé Decolleté. Een echt lekker zomers nummertje met exotische invloeden waarop menig festivalganger de armen, benen, etc. flink kan laten schudden. Barry probeerde het liedje al een paar keer uit tijdens optredens en ja, er werd al flink geschud. Waar haalde Barry dit keer de inspiratie vandaan?

“Niet vragen naar de bekende weg”, zegt Barry lachend vanachter zijn biertje. “Wanneer hebben wij nou ooit nagedacht over een onderwerp? Het moest een zomerplaatje worden. Bikini’s, zon, drankje en mooie vrouwen. Meer ingrediënten heb je niet nodig, denken wij.”

Bas Veeren

Producer Bas Veeren is eveneens tevreden met het plaatje. Het klinkt precies zoals het moet klinken: “We wilden inhaken op de huidige populaire urban sound trend. Maar dan nog iets tropischer voor de zomer, en met een beetje humor en een dansje erbij. en vooral een catchy zangmelodietje!”

Trouwe achterban

Veeren is, net als de Barry’s zelf, superblij met het aandeel van Slechte Grappen:

” Die jongens zijn erg enthousiast en het is fijn samenwerken met z’n allen. Ze hebben hun eigen couplet geschreven en hebben net als Barry een trouwe achterban. Ze zullen de nieuwe clip vast weer gretig omarmen… Nou ja, dat hopen we natuurlijk!”

Het nieuwe nummer met bijbehorende zomerclip wordt 1 mei gelanceerd. Steek alvast maar een parapluutje in je Badjasje!

Foto: PR Barry Badpak

reacties