Belofte ingelost: Puur is terug, en hóe

Belofte ingelost: Puur is terug, en hóe

OEGSTGEEST – Dansen, chillen, eten, drinken en drie podia met verschillende muziekstijlen… Puur Festival aan de Klinkenbergerplas was zaterdag puur genieten voor bezoekers van iedere leeftijd en pluimage.

‘We komen terug’

Deze editie moest dan ook de herinnering aan vorig jaar doen vervagen. Toen moest het festival, dat aan de Vlietlanden gehouden werd, twee uur voor aanvang gecanceld worden in verband met dreigend noodweer. “We komen terug…” beloofde organisator Bas van Dijck. Die belofte heeft hij ruim ingelost, ditmaal op de oever van de Klinkenbergerplas.

Opblaasbare zwembanden

Het was niet rustig en niet hutjemutje druk. De perfecte hoeveelheid bezoekers om vrij te kunnen bewegen over het terrein en uit je dak te gaan bij het fraai gedecoreerde hoofdpodium of in de classic tent, waar Def Rhymz en Barry Badpak opblaasbare zwembanden het publiek in gooiden en de sfeer opzweepten met hun meezingers. Liever chillen? Dat kon in de rij hangmatten, in de pop-up huiskamer of op de vele zitzakken aan de waterkant.

Zero tolerance

De bewaking die zeer zichtbaar aanwezig was en het zero tolerance beleid gaven een veilig gevoel, want ja, ook dat is vandaag de dag een belangrijk aspect. Al met al was Puur Festival een gevalletje van puur genieten. Volgend jaar weer!

Foto’s: J2TV / Gerlinde Vliegenthart

reacties