Bollywood-film met Alecto Jongens A1 nu in de bioscoop te zien

Bollywood-film met Alecto Jongens A1 nu in de bioscoop te zien

LEIDERDORP – De Indiase film ‘Harjeeta’ gaat donderdagavond in première. Waarom we dat op Leiden.TV zetten? Omdat de Jongens A1 van Alecto een rol spelen in deze Bollywood-film. Filmsterren zijn het!

Opnames ’s nachts in India

De opnames in oktober vorig jaar waren best zwaar, vonden de jongens van Alecto. Ze moesten namelijk een paar dagen naar India en de draaidagen waren ’s nachts. Maar echt heel erg vonden ze het niet: “Het is heel leuk om te zien dat al de losse puzzelstukjes, waar we om drie uur ’s nachts aan hebben gewerkt, zo een mooi geheel vormen achteraf. Echt een kijkje in de filmwereld”, zei Alecto-speler Carlos Vugs toen hij weer thuis was.

Harjeeta

De film ‘Harjeeta’ vertelt het waargebeurde verhaal van één van India’s meest succesvolle hockeyspelers. Harjeet groeide op in armoede maar vond in hockey de manier om alle problemen achter zich te laten en uit te groeien tot een volksheld. Hieronder een voorproefje:

Europese release

Nu is de film eindelijk helemaal af en gaat hij donderdagavond in première. In Nederland is de rolprent te zien in de Kinepolis-bioscopen in Hoofddorp en Zoetermeer. De film is ook te zien in Italië, Ierland en Denemarken. Dus mocht je op vakantie zijn en Leiderdorp missen…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto: screenshot trailer Harjeeta en Facebook

reacties