Bubble Jungle op-één-na leukste binnenspeeltuin

Bubble Jungle op-één-na leukste binnenspeeltuin

LEIDERDORP – In Leiderdorp staat één van de leukste binnenspeeltuinen van Nederland. Het gezaghebbende blad Ouders van Nu heeft een lijst van 12 leukste speelparadijzen opgesteld en Bubble Jungle prijkt in die lijst, bijna, bovenaan. Opvallend detail: bedrijfsleider Herman van Heuvelen wist nog van niets! Hij viel van verrassing even stil toen Leiden.TV hem het heugelijke nieuws vertelde en naar een reactie vroeg.

“Geweldig! Ik weet even niet wat ik moet zeggen, ik had het totaal niet verwacht. We doen erg ons best, en dan is mooi als dat beloond wordt. Wij werken erg hard aan hygiëne en ik denk dat ouders dat merken en kunnen waarderen. Ook is Bubble Jungle heel overzichtelijk, ouders kunnen koffie drinken en tegelijkertijd hun kind zien spelen. Daarnaast heeft ons personeel vriendelijkheid en gastvrijheid heel hoog in het vaandel staan. We horen van ouders dat ze dat waarderen. We blijven natuurlijk verbeterpunten zoeken, zo hebben we net geïntroduceerd dat ouders ook hun schoenen binnen moeten uittrekken. Onze focus ligt heel erg op hygiëne. Daarnaast zijn we bezig met een verbouwing en een aantal aanpassingen, er komt een nieuw speeltoestel bij. Maar nogmaals, ik had het echt niet verwacht, geweldig!”

Het magazine voor opvoeders roemt de diversiteit van de Leiderdorpse speelhal. Van simpele ballenbak, glow in the dark golfbaan tot indoor klimpark, alles is aanwezig. En na het spelen biedt het naastgelegen restaurant, ook in hetzelfde thema, een goede aanvulling op het dagje uit.

Foto: Bubble Jungle

reacties