Muziek in de etalage, deuntjes op straat: Catharinasteeg is nu ècht open

Muziek in de etalage, deuntjes op straat: Catharinasteeg is nu ècht open

LEIDEN – De Catharinasteeg is officieel AAN. Vanaf donderdag tot en met zondag wordt het nieuwe winkelrondje gevierd met een groots stadsfestival met op bijna elke hoek muziek, theater en dans.

Winkelrondje compleet

Begin juni opende wethouder Paul Laudy samen met projectontwikkelaar MRP de Catharinasteeg. Hiermee werd het nieuwe winkelrondje compleet. Steeds meer winkels openden hun deuren in het nieuwe ‘winkelrondje’, maar een eigen feestje had de steeg nog niet. Daarom wordt van donderdag tot en met komende zondag alles uit de kast getrokken om iedereen te laten weten dat de Catharinasteeg nu ècht helemaal open is.

MUZIEK IN DE ETALAGE

Donderdagmiddag werd de Catharinasteeg officieel geopend met een grande openingsshow en op vrijdag kon je vanaf het middaguur kijken en luisteren naar vele acts verschillende podia en ín etalages langs de winkelroutes. Kleinkunst van Selma Visser in de Stadsgehoorzaal, Banditas in De Catharinahof, Destructive Penguins op het Waaghoofd, Jamie de Groot in de etalage van Hudson’s Bay, maar ook Beans on Wheels op de Stille Mare voor een dampend bakkie met een vrolijk deuntje.

Benieuwd naar het hele programma voor het feestweekend? Klik dan hier.

Foto: J2TV / Guido Marsman

reacties