Coalitie Leiderdorp rond; geef je mening over het akkoord

Coalitie Leiderdorp rond; geef je mening over het akkoord

LEIDERDORP – Leiderdorp heeft een nieuwe coalitie. LPL, VVD en CDA hebben een akkoord bereikt voor de komende vier jaar. Als je nog iets mist in het concept-akkoord, horen de partijen dat graag van je.

Zelfbewuste gemeente

De beoogde wethouders zijn Angelique Beekhuizen-Wesseling voor LPL, Willem Joosten voor de VVD, en CDA’er Jeff Gardeniers. De nieuwe coalitie zet de lijn van het vorige college in grote lijnen door en kiest daarnaast voor een zelfstandige en zelfbewuste gemeente met een bestuursstijl die initiatieven beloont en mogelijk maakt. Een stijl die verbindt en niet het gemeentehuis, maar de samenleving als uitgangspunt neemt.

Aanvullende ideeën

De tekst van het coalitieakkoord is in concept klaar en de partijen vragen nu de mening van de Leiderdorpse samenleving. Het is een akkoord op hoofdlijnen en de concrete vraag is: heeft u goede aanvullende ideeën of vindt u dat er een belangrijk thema ontbreekt?

Tekstvoorstel

Zo ja, stuur dan voor 15 mei een concreet tekstvoorstel naar de griffie of geef de tekst af aan de balie t.a.v. de griffie. De partijen beoordelen of de inzending bruikbaar is om toe te voegen aan het akkoord. Iedereen krijgt een reactie wat er met zijn of haar voorstel gebeurt en wat de reden daarvan is.

Foto: Biccie via Wikipedia

reacties