Derde grote prijs op rij voor Leidse website 24Baby.nl

Derde grote prijs op rij voor Leidse website 24Baby.nl

LEIDEN – De Leidse website 24Baby.nl is donderdagavond voor de derde keer op rij verkozen tot Website van het Jaar in de categorie Gezondheid.

Aankomende en kersverse ouders

De website over zwanger worden, zwangerschap en baby’s is razendpopulair. Binnen vijf jaar na oprichting is 24Baby.nl uitgegroeid tot de best bezochte website voor aankomende en kersverse mamma’s en pappa’s. De Website van het Jaar-verkiezing is de grootste publieksprijs voor websites en 24Baby.nl voert al drie jaar achter elkaar de winnaarslijst aan.

Een vader en een pokerspeler

24Baby.nl werd in 2013 opgericht door twee mannen, Matthijs Aantjes en Leidenaar Koen de Bakker. Nadat Matthijs vader werd, merkte hij dat het moeilijk was online betrouwbare informatie rond deze belangrijke gebeurtenis te vinden. Hij besloot er samen met zijn jeugdvriend Koen de Bakker iets aan te doen. Opvallend feit is dat Koen vóór de website professioneel pokerspeler was en de hele wereld rondreisde met zijn lucky hand.

Zwangerschapskalender is een hit

Volgens de heren is het succes van 24Baby.nl te verklaren doordat de eindredactrice van de website arts is en de website veel samenwerkt met deskundigen. Het onderdeel met de meeste hits is de zwangerschapskalender, waarmee zwangere vrouwen de ontwikkeling van hun kindje nauwgezet kunnen volgen. Inmiddels weten maandelijks ruim 600.000 bezoekers de website te vinden.

Koen de Bakker, mede-oprichter van 24Baby.nl, is alweer dolblij met de prijs: “Onze missie is om de meest betrouwbare online bron voor aanstaande en jonge ouders te zijn. In alles wat we doen, zetten we onze bezoekers centraal. Het winnen van een publieksprijs is daarom een mooie kroon op ons werk. Onze website bestaat volgend jaar vijf jaar. Ik ben extra trots dat we binnen vijf jaar al drie keer Website van het Jaar zijn geworden. Het is mooi om te zien dat de kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid waar wij voor staan, ook wordt gewaardeerd en erkend.”

Foto: J2TV

 

reacties