Dief doet geen enkele moeite inbrekerswerktuig te verbergen

Dief doet geen enkele moeite inbrekerswerktuig te verbergen

LEIDEN – Donderdagnacht kreeg de politie een melding over een man die wel héél geïnteresseerd was in de geparkeerde auto’s bij station Lammenschans. Toen agenten ter plaatse kwamen deed de man geen enkele moeite om zijn inbrekerswerktuigen te verbergen.

Geparkeerde auto’s

In de nacht van donderdag op vrijdag rond kwart voor twee kwam bij de politie een melding binnen over een man die in de omgeving van het station Lammenschans zich verdacht gedroeg rondom geparkeerde auto’s. ook zou hij hebben geprobeerd die auto’s proberen open te maken. De getuige wist te melden dat de man was weggelopen in de richting van het centrum van Leiden.

31-jarige Leidenaar

Agenten spurtten er vandoor om poolshoogte te nemen. Even voor twee uur ’s nachts zagen zij op de Lammenschansweg een man die aan het signalement van de getuige voldeed. De 31-jarige Leidenaar deed niet eens moeite om zijn inbrekerswerktuigen te verbergen. De man is aangehouden.

Meerdere auto’s

De verdachte heeft aan meerdere auto’s gezeten. Alleen, er zijn geen auto’s gemeld bij de politie waar in de nacht van 18 op 19 januari is ingebroken. Is er dus ingebroken in uw auto in de omgeving van station Lammenschans, bel dan met 0900-8844.

Foto: Archief J2TV

reacties