Digitale wachtrij voor Best of Armin Only-tickets

Digitale wachtrij voor Best of Armin Only-tickets

LEIDEN – Lig jij al klaar in de digitale wachtrij? Met je spreekwoordelijke slaapzak voor de concertkassa? Met je vinger op de ‘Refresh’-knop? Want voor je het weet ben je te laat om één van de felbegeerde tickets te bemachtigen voor ‘The Best of Armin Only’.

Voorverkoop van de voorverkoop

De tickets voor ‘The Best of Armin Only’ in de Amsterdam Arena gaan vrijdagmiddag om 16.00 uur precies in de verkoop. Armada Music, het platenlabel van Armin van Buuren, zegt dat de verwachting is dat de toegangsbewijzen hoogstwaarschijnlijk keihard gaan. Als zoete broodjes over de digitale toonbank, zeg maar. Die hard-Arminfans konden al eerder met een persoonlijke code tickets bemachtigen tijdens de voorverkoop van de voorverkoop, daarna volgde de voorverkoop waar je je voor kon inschrijven.

Vette show

Vanaf vrijdagmiddag 16.00 uur kan iedereen die de voorverkopen heeft gemist, zijn of haar slag slaan voor de jubileumshow in de Amsterdam Arena op 13 mei 2017. Tijdens de show laat Leidens beroemdste nog levende zoon al zijn gouwe ouwen, favoriete beats en toekomstige hits horen, begeleid door de vetste show die je ooit hebt gezien.

Zoals Armin al eerder tegen zijn fans zei: “Het wordt een avond om nooit te vergeten.”

Foto: Bart Heemskerk

reacties