Dochter Jochem Myjer heeft zeldzame ziekte

Dochter Jochem Myjer heeft zeldzame ziekte

LEIDEN – De dochter van komiek Jochem Myjer, Limoni, leidt aan een zeldzame ziekte. Myjer maakt dat bekend op zijn Facebook-pagina.

Narcolepsie

“Vanaf september is zij plotseling ziek geworden, zo schrijft Myjer. “Ze mist het stofje die zorgt dat je overdag wakker bent en ’s nacht slaapt. Die ziekte heet Narcolepsie. Dit gaat gepaard met heftige levensechte nachtmerries en kortstondige spierverslappingen.”

Inmiddels hebben Jochem en zijn vrouw Marloes, in samenwerking met Limoni’s, epilepsieschool SEIN en het landelijk Werkverband Onderwijs en Epilepsie (LWOE) haar leven weer aardig op de rit. “Met ups en downs. Maar we hebben nu een heerlijke vakantie,” vertelt Jochem.

Linda

De 40-jarige Leidenaar vertelt in de nieuwe Linda voor het eerst uitgebreid over de ziekte van zijn dochtertje. Daarin haalt hij ook zijn eigen strubbelingen met het herstel van een tumor aan. In het interview met het blad spreekt Jochem zich ook uit over zijn huwelijk met Marloes. Hij zegt dat de ziekte van Limoni en Jochem het gezin dichterbij elkaar heeft gebracht.

Facebookvrienden!

Woensdag is de nieuwe Linda te koop. Voor dit blad hebben de talentvolle en bloedmooie Loes…

Geplaatst door Jochem Myjer op maandag 14 augustus 2017

Foto: Archief J2TV

reacties