Dochter Poetin houdt van Casper Faassen

Dochter Poetin houdt van Casper Faassen

VOORSCHOTEN – Maria, de dochter van de Russische president Poetin, woont niet meer in Voorschoten. Het kapitale penthouse staat te koop op Funda. Op de foto’s is te zien dat Maria en haar man Jorrit grote liefhebbers zijn van het werk van de Leidse kunstenaar Casper Faassen, maar zo vreemd is dat ook weer niet…

Penthouse in de Krimwijk

Maria kwam voor de liefde naar Voorschoten. In 2013 betrokken zij en haar man Jorrit Faassen het penthouse in -hoe frappant- de Krimwijk. Het appartement heeft een oppervlakte van 700 m2 met twee verdiepingen, een dakterras, een eigen parkeerplaats en veel glas, zo is te zien en te lezen op woningssite Funda. Voor het stulpje moet 2,9 miljoen neergeteld worden.

Familie van die ene Faassen

Op de foto’s is te zien dat de woning voor een groot deel gestript is, maar een paar objecten op de foto’s springen eruit: Maria en Jorrit bezitten een aantal werken van de Leidse kunstenaar Casper Faassen. In de gang van het huis hangen drie doeken uit de Gocce-serie. Dat is overigens niet zo heel gek: Jorrit Faassen is, zoals de naam al doet vermoeden, familie van Casper.

Terug naar Moskou

Maria en Jorrit wonen allang niet meer in het appartement in Voorschoten. Hoogstwaarschijnlijk zijn ze na de ramp met de MH17 vertrokken; toen postten er nieuwszenders van over de hele wereld voor het huis en voelde Maria zich bedreigd door mensen die verhaal kwamen halen over de mogelijke betrokkenheid van haar vader bij het vliegtuigongeluk. In 2014 vertelde president Poetin in een interview dat Maria in Moskou woont en dat ze elkaar regelmatig zien.

Foto: Funda.nl

 

 

 

reacties