Drie Leidenaren gearresteerd na inval Sophiastraat

Drie Leidenaren gearresteerd na inval Sophiastraat

LEIDEN – De drie verdachten die donderdagmiddag werden opgepakt tijdens een inval in een woning op de Sophiastraat, zijn Leidenaren van 28, 34 en 35 jaar oud. Het drietal is gearresteerd vanwege een drugsonderzoek.

Onherkenbaar afgevoerd

Donderdag eind van de middag deed een gemaskerd arrestatieteam van de politie een inval in een woning aan de Sophiastraat. De drie verdachten werden hierbij onherkenbaar afgevoerd. De arrestaties werden verricht in het kader van een groot drugsonderzoek. De verdachten zijn Leidenaren van 28, 34 en 35 jaar oud. Zij zitten momenteel in beperkingen.

Meerdere panden doorzocht

De woning is na de inval en arrestatie van de verdachten langdurig doorzocht. Ook een ander pand op de Sophiastraat en een pand aan de Milanenhorst zijn doorzocht. Er werden diverse mobiele telefoons, computers, geld en documenten in beslag genomen. De politie sluit meer aanhoudingen niet uit. Het onderzoek wordt voortgezet.

Onderzoek

 

Het betreffende politieonderzoek startte eind 2017, naar aanleiding van informatie dat in een pand aan de Sophiastraat verdovende middelen aanwezig zouden zijn. Het onderzoek dat hierop volgde, leidde naar deze verdachten.

Foto: Archief J2TV

reacties