Expeditie Robinson: Evelien door, Laurette (nog) niet

Expeditie Robinson: Evelien door, Laurette (nog) niet

REGIO – De top 50 van kanshebbers voor deelname aan Expeditie Robinson is bekend! De Leidse Evelien Mols staat op de 37e plek, zij is dus verzekerd van een plek in de volgende ronde. Laurette Heemskerk uit Oegstgeest staat 119e, maar haar kansen zijn nog niet helemaal verkeken.

Zee-egels, ruzie en uitputting

Op een paradijselijk eiland zee-egels en gras eten, fysieke spelletjes doen terwijl je welhaast bezwijkt van uitputting, ruzie maken met je medekandidaten en slapen met een steen als hoofdkussen. En dit alles met non-stop een camera op je gericht. Je moet het maar willen. Toch blijkt deelname aan Expeditie Robinson een droom van velen te zijn.

Op een paal zitten

Honderden mensen schreven zich in en maakten een video waarin ze, zitten op een paal, vertelden waarom ze zo graag mee wilden doen met het RTL5-programma. In de hoop zoveel mogelijk stemmen op te halen om door te mogen naar de volgende ronde. Ook Evelien Mols uit Leiden en Laurette Heemskerk uit Oegstgeest deden een dappere poging.

Evelien naar volgende ronde

Evelien harkte 4922 stemmen binnen; goed voor een 37e plaats in de lijst én dus verzekerd van deelname aan de volgende ronde. Tijdens deze ronde, het loodzware selectieweekend, nemen de 50 wannabe-overlevers het tegen elkaar op in een serie uitdagingen. Evelien kan haar borst natmaken!

Voor Laurette nog spannend

Laurette wist 1773 mensen te overtuigen en staat daarmee op de 119e plek. Niet genoeg om automatisch door te stromen naar de volgende ronde, maar… De productie van het programma nodigt nóg 50 kanshebbers uit voor een selectieweekend. Uiteindelijk mogen vier ultieme overlevers mee op avontuur in Expeditie Robinson. Duimen dus.

Benieuwd naar de dames? Ze stelden zich eerder aan Leiden.TV voor!

Foto: Archief J2TV

 

reacties