Featured Video Play Icon

[VIDEO] Expeditie Robinson: Help de Leidse Evelien Mols overleven!

LEIDEN – Evelien Mols heeft een grote droom: meedoen met het RTL5-programma Expeditie Robinson. Nu de wedstrijd ook open staat voor onbekende Nederlanders, springt de Leidse studente er vol in. Letterlijk.

Ultieme survivor

Enkele dagen geleden werd bekend dat in het volgende seizoen van het RTL5-programma Expeditie Robinson een mix van bekende en onbekende Nederlanders moeten zien te overleven op een paradijselijk eiland. Om mee te dingen naar een ticket, moet je een filmpje van jezelf maken terwijl je op een paal staat, vertellen waarom jij de ultieme survivor bent en zoveel mogelijk stemmen verzamelen. De Robinson-fans grepen massaal hun kans.

Stemmen op Evelien

Zo ook Evelien Mols. De Leidse studente is een hardcore fan van het programma en sprong met liefde in de gracht voor haar introductiefilmpje. Het gaat haar qua stemmen voor de wind, maar er kunnen er altijd meer bij natuurlijk! Er kan nog drie weken gestemd worden en alleen de vijftig aanmeldingen met de meeste stemmen gaan door naar het castingweekend. Wil jij een roodwit accentje tussen de palmbomen zien volgend seizoen? Hier kun je op Evelien stemmen.

reacties