Figuranten gezocht voor filmopnamen in Leidse Schouwburg

Figuranten gezocht voor filmopnamen in Leidse Schouwburg

LEIDEN – Altijd al eens in een grote speelfim willen figureren? Grijp dan nu je kans! Begin juli komt regisseur Johan Nijenhuis met zijn crew naar de Leidse Schouwburg, waar een aantal scènes voor zijn nieuwste film ‘Gek van geluk’ worden opgenomen. En die zaal moet wel lekker vol zitten natuurlijk.

Zangeres op haar retour

Johan Nijenhuis maakte eerder films als Costa, Volle Maan en De Toscaanse Bruiloft. Nu heeft hij zijn tanden gezet in ‘Gek van geluk’, dat verhaalt over Valerie Desfleurs, gespeeld door Carly Wijs. Valerie is een populaire zangeres op haar retour, maar wel met veel trouwe fans. Vandaar dat de zaal flink vol mag zitten, wel zo mooi op het grote doek.

Nijenhuis heeft je nodig

Nijenhuis & Co roept dan ook jouw hulp in. Lijkt het je leuk om tijdens de opnamen in de Leidse Schouwburg in het publiek te zitten? Meld je dan aan als figurant. De opnamen vinden plaats op 8, 9 of 10 juli. De draaidag is nog niet volledig zeker dus dat hoor je na aanmelding vanzelf. Stuur een mailtje naar figuratie@nijenhuisenco.nl met in de onderwerpregel ‘Schouwburg’. Verder vermeld in de mail je naam, geboortejaar, mobiele nummer en voeg er een leuke foto van jezelf bij.

Hard werken

Let wel even op: figureren klinkt superleuk enzo en dat is het ook, maar het is harder werken dan het lijkt! Scènes moeten vaak opnieuw voor het beste plaatje en tussendoor kan het zijn dat je moet wachten. Gelukkig zijn het vooral zittende scènes dus dat scheelt weer. Voor het natje en droogje wordt gezorgd, dus je zult niet tekort komen.

Foto: Archief J2TV

reacties