Fotograaf Sander Pardon in eerste Leiden.TV Newsroom

Fotograaf Sander Pardon in eerste Leiden.TV Newsroom

LEIDEN – Fotograaf en uitgever Sander Pardon is woensdag 3 mei de eerste gast in de live uitzending van Leiden.TV Newsroom. De uitzending is vanaf 12 uur te volgen op onze Facebook-pagina.

‘Hier ben IK!’

Aan interviewer Joost van der Stel (foto) vertelt Pardon alles over zijn nieuwe boek ‘Hier ben IK!’, een bijzonder document van wat hij de stille generatie noemt. Alle door hem geportreteerde mensen in dit fotoboek zijn boven de 80 en vertellen elk hun eigen verhaal over ouder worden, verlies, melancholie, eenzaamheid en seks.

Leiden.TV Newsroom

Gerlinde Vliegenthart, eindredacteur Leiden.TV: “Met de live uitzendingen van Newsroom wil Leiden.TV het nieuws, en dan met name de mensen in het nieuws, dichterbij onze lezers brengen.”

Leiden.TV Newsroom wordt rechtstreeks uitgezonden vanaf de nieuwsredactie in het centrum van Leiden. Omdat de stream te volgen is via de Facebook-pagina van Leiden.TV kan iedereen ook direct zijn of haar vragen stellen aan de gast.

Voor deze eerste editie is programmamaker Joost van der Stel de gespreksleider. Van der Stel is onder meer bekend van de talkshow ‘De Woelige Baren’, die iedere zomer wordt uitgezonden op TV West en Unity TV.

Stel jouw vragen

“Ik ken Sander goed en hij was zelfs een keer mijn co-host in De Woelige Baren,” vertelt Van der Stel. “Ik vind het daarom extra leuk dat hij de eerste gast is, dat hij komt vertellen over zo’n bijzonder onderwerp en dat uitgerekend ik de interviewer ben.” Van der Stel heeft het boek ‘Hier ben IK!’ al mogen lezen en heeft wel wat vragen aan de maker. Kijkers die ook iets willen weten van de gast kunnen hun vragen stellen tijdens de stream op de Facebook-pagina.

Kijk de uitzending hier terug

Leiden.TV Newsroom: Sander Pardon over zijn boek ‘Hier ben IK’Fotograaf Sander Pardon heeft een boek gemaakt over de ‘stille generatie’. Heb je een vraag aan Sander? Stel hem in de reacties onder de video.

Geplaatst door Leiden.TV op woensdag 3 mei 2017

 

Foto: J2TV / Joost Berk

reacties