Getuigen gezocht: beroving en mishandeling Churchilllaan

Getuigen gezocht: beroving en mishandeling Churchilllaan

LEIDEN – De politie is naartsig op zoek naar getuigen die meer kunnen vertellen over de beroving en mishandeling die eind mei ’s nachts plaatsvond in het tunneltje van de Churchilllaan.

Beroofd van mobiel

In de nacht van maandag 22 op dinsdag 23 mei werd rond drie uur een persoon van zijn mobiele telefoon beroofd. Dit gebeurde in het tunneltje van de Churcilllaan tussen de moskee op de Haagweg en de Klikspaanweg. Het slachtoffer zat op de fiets en net toen hij het tunneltje uitreed, stopte hij even om een berichtje te versturen op z’n mobiel.

Stomp op het voorhoofd

Zijn telefoon uit zijn handen gerukt en de brutale dief ging ervandoor, in de richting van de Toussaintkade. De eigenaar van het mobieltje liet zich niet op z’n kop zitten. Na een achtervolging kreeg hij de verdachte te pakken, maar die stompte de telefoonbezitter op zijn voorhoofd. Daarna verdween de sneuneus in een steegje.

Signalement van de dader

De dader is een man van ongeveer 25 jaar, hij heeft een breed postuur en is tussen de 1.90 en 1.95 meter lang. Ten tijde van de beroving en mishandeling droeg hij donkere kleding en een zwarte beaniemuts. De verdachte sprak met een licht accent. Heb je tips over de verdachte of ben je getuige geweest van de beroving en mishandeling op die bewuste avond? De politie hoort het graag van je via 0900-8844.

Foto: Archief J2TV

reacties