Getuigen van moord Tomatenstraat gezocht

Getuigen van moord Tomatenstraat gezocht

LEIDEN – In verband met de moord op een man in de Tomatenstraat is de politie op zoek naar getuigen. De man werd zondagavond rond 19.45 uur door agenten gevonden en is door een misdrijf om het leven gekomen. Dezelfde avond werden twee verdachten aangehouden.

Aanhoudingen

De twee mannen die door de politie zijn ingerekend zijn 30 en 45 jaar en komen uit Leiden. Ze zitten in ‘volledige beperking’ wat betekent dat ze alleen contact met hun advocaat mogen hebben.

Getuigen moord Tomatenstraat

De politie schrijft op Facebook: “Na het aantreffen van het lichaam startten collega’s direct onderzoek. Forensische rechercheurs onderzochten de woning en de omgeving van het plaats delict. Verder hoorden rechercheurs getuigen bij een buurtonderzoek. Een Team Grootschalige Opsporing (TGO) is gestart. Dit rechercheteam doet, onder leiding van een officier van justitie, het onderzoek.”

Het rechercheteam dat met het onderzoek bezig is, wil graag meer getuigen spreken. Daarom wordt een oproep gedaan om alle zaken die zouden kunnen leiden tot het ophelderen van deze moord te melden bij de politie via 0900-8844. Er kan ook anoniem getipt worden via M, Meld Misdaad Anoniem. Bel daarvoor 0800-7000.

Foto: J2TV / Guido Marsman

reacties