Gezocht: ondernemers met LEF

Gezocht: ondernemers met LEF

REGIO – Starterswedstrijd LEF is opzoek naar deelnemers. Pak jij dé kans voor een vliegende start van jouw onderneming en wil je jouw ondernemerskwaliteiten verbeteren? Je kunt je nu aanmelden.

Startende ondernemers

LEF is een wedstrijd voor startende ondernemers in de regio Leiden en de Duin- en Bollenstreek. Doel is om jonge ondernemers te ondersteunen bij de start van hun onderneming. Dat kan door middel van deelname aan de wedstrijd en het daarbij horende coachingstraject. Maar ook door bij LEF-bijeenkomsten aanwezig te zijn.

Vallen en opstaan

Tijdens de voorronde, de halve finale en de finale wordt het publiek geïnspireerd door jonge ondernemers die zichzelf en hun bedrijf presenteren. Daarnaast is er altijd de inhoudelijke bijdrage van een gevestigde ondernemer die zijn of haar ondernemerslessen deelt. Wat met vallen en opstaan wordt je bedrijf groter en sterker.

Prijzenpakket en eeuwige roem

Het is dé kans om jouw onderneming en je eigen ondernemersvaardigheden verder te ontwikkelen. Bekende gevestigde regionale ondernemers gaan je hierbij helpen. De aandacht van media en publiek zet jouw bedrijf op de kaart en het biedt je tal van mogelijkheden om je netwerk uit te breiden. Wordt je de uiteindelijk winnaar, dan ligt er een mooi en interessant prijzenpakket op je te wachten en natuurlijk de eeuwige roem.

Pitch

De jaarlijkse starterswedstrijd kent een voorronde, halve finale en een finale. In de eerste ronde pitchen twaalf starters hun concept en proberen een coach voor zich te winnen. Aan het einde van de avond worden zes starters gekoppeld aan een coach die hen begeleidt bij hun verdere deelname.

Coaches

Coaches van LEF 2018 zijn onder andere Ramses Braakman, Annemarie Hoevens en Bart Hoenen. In de halve finale strijden drie kandidaten tegen elkaar met uiteindelijk één winnaar. De drie finalisten nemen het in de Leidse Schouwburg tegen elkaar op om de titel van Starter van het Jaar.

Pak jij deze kans en toon je jouw LEF? Ga naar de website voor meer informatie en het inschrijfformulier. Aanmelden kan tot 30 april.

Foto: PR LEF

reacties