Gezocht: tuin met filmster-allure ( en na afloop gratis groen)

Gezocht: tuin met filmster-allure ( en na afloop gratis groen)

LEIDEN – Heb jij een tuin met filmster-allure? Mooi. Dan is gemeente Leiden op zou naar jouw tuin. Na afloop van de filmopname heb je gratis en voor niks een groene border.

Geschikte filmlocatie

Gemeente Leiden is op zoek naar een typische stadstuin: veel tegels en weinig groen. De gemeente heeft namelijk een geschikte locatie nodig om de aanleg van een plantenborder te filmen voor een promotionele webvideo. Dat betekent dat je na afloop een minder stenige tuin hebt, want je mag de border inclusief planten houden.

Groencampagne

De video gaat gebruikt worden binnen de groencampagne van GOED. Met deze campagne wil de gemeente de Leidenaren informeren over de noodzaak van groene tuinen, in de hoop dat inwoners hun tuinen willen vergroenen, ook al is het maar een beetje. Om dit mogelijk te maken willen wij een promotionele en informatieve video op onze site plaatsen. In de video wordt getoond hoe je van een stukje betegelde tuin stap voor stap een mooie plantenborder maakt met hergebruik van de tegels.

Meld jezelf en je tuin aan

De filmopnames zijn gepland op donderdagochtend 19 april tussen negen uur ’s morgens en één uur ’s middags. Heb jij een tegeltuin die wel een vleugje groen kan gebruiken en kan dienen als locatie voor de filmopnamen? Ben je de desbetreffende donderdag beschikbaar? Meld je dan nu aan door je naam, adresgegevens en telefoonnummer samen met een foto van jouw tuin te mailen. Aanmelden kan tot komende zondag negen uur ’s avonds. Kijk voor meer informatie op de website.

Foto: Gemeente Leiden via Facebook

reacties