Gordon kiest niet voor Rogier (maar ook nog niet voor Manuel)

Gordon kiest niet voor Rogier (maar ook nog niet voor Manuel)

LEIDEN – De Leidse horecaondernemer Rogier heeft het hart van Gordon… Ja, heeft ie het nou wel of niet veroverd?

Eén na laatste aflevering

Donderdagavond was de één na laatste aflevering te zien van het RTL4-programma ‘Gordon Gaat Trouwen… Maar Met Wie?’ De Leidse horecaondernemer Rogier en de Italiaanse steward Manuel streden in Kaapstad om Gordons hart. Beide heren hadden een date met de zanger, maar ook deden ze veel samen, met z’n drieën dus.

Bruidsmeisje Gerard

Gordon maakte een helikoptervlucht met Manuel. Maar paragliden, dineren en bruidstaart proeven, dat deden de bruidegom en de potentiële echtgenoten samen. En bruidsmeisje Gerard Joling overigens, die met de ene na de andere vileine opmerking Gordon laat gieren.

Samen op de Tafelberg

Gordon neemt Rogier mee naar een weeshuis, waarvan beide heren onder de indruk zijn. Daarna wandelen ze samen de imposante Tafelberg op. Bovenop de top vraagt Gordon aan Rogier waarom hij zo stil was de afgelopen dagen. “Als er twee mensen bij zijn, is het een ander verhaal. Zeker wanneer je aan het daten bent”, legt Rogier uit. Daarna leest hij een tekst voor waarin hij titels van Gordons songs heeft verwerkt. De zanger waardeert het gebaar enorm. “Ik ben 100% verliefd op je”, zegt Rogier eerlijk.

Feestbeest of stabiliteit?

De keuze komt steeds terug op dezelfde vraag: kiest Gordon voor het jonge feestbeest Manuel of voor de stabiliteit die Rogier hem kan bieden? Gordon lijkt maar moeilijk zijn keuze te kunnen maken. Ook een voor Gordon ontroerend bezoek aan een sjamaan kan hem niet verder helpen.

Aan de champagne

Inmiddels zijn de bruiloftsgasten gearriveerd. Tijdens een cocktalpartijtje ontmoeten Gordons vrienden, waaronder Tineke de Nooij en Angela Groothuizen, de huwelijkskandidaten. Ook onze favoriete klussers Gaston en Lorenzo nippen aan de champagne in Kaapstad. En dan… Is het moment daar. Geen weg meer terug. Of toch..?

Nog geen beslissing

Gordon roept eerst Manuel bij zich, daarna Rogier, voor een één-op-ééngesprek. Hij zou moeten kiezen, maar heeft besloten om dat nog niet te doen… Zenuwslopend voor de heren, maar ook wel voor de kijkers. Dus, wie wil weten of de Leidse Rogier zich in de toekomst meneer Heuckeroth mag noemen, moet volgende week gewoon intunen voor de grande finale! 

Foto: Screenshot RTL4

reacties