Gordon ontmoet ouders van Leidse Rogier: “Ik zit achter uw zoon aan”

Gordon ontmoet ouders van Leidse Rogier: “Ik zit achter uw zoon aan”

LEIDEN – Terwijl Gordon deze week in Kaapstad trouwde met zijn nieuwe grote liefde, kijken we in Nederland nog naar de afleveringen waarin hij op herhalingsdate gaat met de kandidaten. Leidenaar Rogier zit bij de laatste vijf en donderdagavond zagen we in de nieuwste aflevering van Gordon Gaat Trouwen waarom de Hooykist-eigenaar zomaar Mister Heuckeroth zou kunnen zijn geworden.

Gordons dating-avonturen

Woensdag trouwde Gordon in Kaapstad in het bijzijn van 72 gasten met de man van zijn dromen. Verschillende bronnen zeggen overigens dat Gordon niet woensdag, maar vrijdagavond is getrouwd. Hoe het ook zij, tegen wìe Gordon ja heeft gezegd moet geheim blijven tot 14 december. Dan zendt RTL4 namelijk de apotheose van het programma uit. Op televisie liggen we dus nog een maandje achter en kunnen we volop meegenieten van Gordons dating-avonturen.

“Ik zit achter uw zoon aan”

In de aflevering van donderdagavond ontmoette Gordon zijn mogelijk toekomstige schoonouders. Ook gaat hij dus op bezoek bij de moeder van Leidenaar Rogier van der Linden. Zij lijdt aan Alzheimer en dus gaan de twee heren naar de zorginstelling waar ze sinds een jaar woont. Tegen de vader van Rogier zegt Gordon monter: “Ik zit achter uw zoon aan”. Rogiers moeder kijkt Gordon blij aan.

Om hun benen rent Jamie, het dochtertje van Rogier. Gordon krijgt een zelfgeknutseld cadeautje van het kleine meisje: een tekening met daarop een vlinder. Gordon houdt het niet droog: hij ziet de vlinder als een teken van zijn overleden ouders. “De rode draad door deze hele serie heen, is de vlinder”, zegt hij verbouwereerd.

Allemaal bij elkaar in De Hooykist

Uiteraard gaat Gordon mee naar Rogiers restaurant De Hooykist. Daar hebben vrienden en familie van de horeca-ondernemer zich verzameld. Uiteraard zijn onze favoriete klusser Gaston en Lorenzo daar ook bij. Samen toosten ze op het leven en de liefde. “Rogier heeft zo’n ongelofelijke indruk op me gemaakt”, zegt Gordon achteraf. Maar of hij dat een leven lang zal blijven doen..? Op 14 december weten we het pas zeker.

Foto: RTL

reacties