Haal je eigen Gorgel in huis: Jochem Myjer trots op knuffel

Haal je eigen Gorgel in huis: Jochem Myjer trots op knuffel

LEIDEN – Nog maar een paar nachtjes slapen en je kunt je eigen Gorgel in huis halen. Het geesteskind van Jochem Myjer uit het populaire kinderboek is bijna te koop als knuffel.

Reserveerbaar

Net zoals de echte Gorgels uit het boek houdt de stuffed variant je ’s nachts gezelschap. Hoewel nog niet officieel in de verkoop, is het knuffelbeest nu al reserveerbaar op verschillende websites. Als de Gorgelknuffel net zo populair wordt als het Gorgelboek, is dat ook wel nodig. Jochem kan in ieder geval niet wachten om zijn Gorgeltjes te delen met zijn lezers: “trots”, schrijft hij dan ook kort maar krachtig op Twitter bij de foto.

Bestseller

In 2016 bracht Jochem Myjer het kinderboek De Gorgels uit. Het boek vloog over de toonbank, stond een jaar in de bestsellerslijst, won een prijs voor Beste Kinderboek, werd een luisterboek en won daar de prijs Beste Luisterboek voor. Inmiddels ligt ook De Wereld van de Gorgels en het Gorgels Kleurboek in de schappen. En nu is er dus de Gorgelknuffel. Net op tijd voor de donkere, koude winternachten.

Foto: Jochem Myjer via Twitter

reacties