GroenLinks-kopstuk Jesse Klaver wil met je praten in Gebr. De Nobel

GroenLinks-kopstuk Jesse Klaver wil met je praten in Gebr. De Nobel

LEIDEN – GroenLinks-kopstuk Jesse Klaver komt naar Leiden. Woensdagavond wil hij in Gebr. De Nobel met de Leidse GroenLinks-aanhang èn de zwevende kiezer in gesprek over het kersverse regeerakkoord.

Regeerakkoord

Woensdagavond zouden eigenlijk de Groene Lintjes uitgereikt worden, maar die gelegenheid heeft de Leidse afdeling van GroenLinks verplaatst naar 20 oktober. Het gebeurt natuurlijk niet iedere dag dat de landelijke lijsttrekker naar Leiden komt. Het hing een beetje af van wanneer dat regeerakkoord er nou zou komen, maar nu, na ruim 200 dagen formeren hebben VVD, CDA, D66 en ChristenUnie een akkoord van 54 pagina’s op tafel gelegd. Klaver stapte destijds al vroeg uit de onderhandelingen.

Meetup

Tijdens de ‘Meetup’, zoals de avond in Gebr. De Nobel heet, gaat Jesse Klaver vooral in op de vraag wat het regeerakkoord voor jou gaat betekenen. Beter nog, wat het voor je portemonnee zal gaan betekenen de komende vier jaar. Hogere BTW op de dagelijkse boodschappen, lagere winstbelasting voor grote bedrijven, dat soort dingen. Tijdens de Meetup wil Klaver met je in gesprek over wat je kunt doen om de plannen van het kabinet misschien wel te veranderen.

Wie benieuwd is naar wat Jesse allemaal te zeggen heeft, kan zich hier aanmelden.

Foto: Jesse Klaver via Facebook

reacties