Featured Video Play Icon

Groot Leids Verkiezingsdebat live op Leiden.TV

LEIDEN – Op donderdag 2 maart organiseren de vijf grote Leidse studentenverenigingen het Groot Leids Verkiezingsdebat in de Stadsgehoorzaal. Leiden.TV zendt die avond het hele debat live uit via onze website.

Hooggeplaatste debaters

De organisatie heeft vertegenwoordigers van alle grote politieke partijen weten te strikken, behalve de PVV. Names de VVD is Han ten Broeke (nummer 9 op de kieslijst) te gast, de PvdA stuurt staatssecretaris Sharon Dijksma (nummer 4), voor het CDA wordt Pieter Omtzigt (nummer 4) afgevaardigd, Rik Grashoff (nummer 5) vertegenwoordigt GroenLinks en voor D66 reist Kees Verhoeven (nummer 7) naar Leiden. Het debat staat onder deskundige leiding van tv-persoonlijkheid en journalist Jort Kelder en mediaprofessional Guido Marchena.

De interesse in het debat is groot. Al meer 2000 mensen hebben zich via Facebook voor het evenement aangemeld, maar in de Stadsgehoorzaal is die avond slechts plek voor 1100 mensen. Leiden.TV zendt de registratie van het verkiezingsdebat daarom live uit. Kijk mee: vanaf 20:00 uur start de stream en een kwartier later begint het debat.

Media krijgen gratis beelden

De registratie van het Groot Leids Verkiezingsdebat is in handen van het Leidse productiebedrijf J2TV. Zij stellen de integrale opname van het hele debat, zonder beeldmerken of andere vormgeving, gratis ter beschikking aan alle media die daar voor eigen berichtgeving interesse in hebben.

reacties