Gymsport Leiden op dreef in ‘eigen huis’

Gymsport Leiden op dreef in ‘eigen huis’

LEIDERDORP – Als gastheer van de tweede plaatsingswedstrijd AcroGym van het district Zuid-Holland stond Gymsport Leiden al in de belangstelling, maar ook op sportief vlak liet de ploeg zich gelden. Er werd afgelopen weekend flink gewonnen in sporthal De Does in Leiderdorp.

Voorzitter Arthur Haasbroek: “Met deze dag hebben wij onze slogan ‘Samen sterk in Gymsport’ meer dan waar weten te maken.”

Haasbroek vervolgt: “De inzet van een enorm team vrijwilligers, een gedegen en goed doordachte voorbereiding en de bijdrage van enkele sponsoren leidden tot een tot in de puntjes verzorgde wedstrijd voor deelnemers, begeleiders, jury en publiek. We hebben ervaren dat we samen heel veel kunnen bereiken. Het is een mooie mijlpaal om, aan de start van ons tweede levensjaar als Gymsport Leiden, binnen het district een wedstrijd als deze op rolletjes te laten verlopen.”

Winnaars

Van Gymsport Leiden in de C-, D- en E-lijn vielen 7 van de 10 teams in de prijzen, en alle deelnemers van Gymsport Leiden wisten zich te plaatsen voor de districtsfinale. Goud was er voor Doortje Dekker en Aline Klijberg (Damespaar D Senior), Robin Woesthoff en Tess van der Hout (Gemengd paar C Junior), Femke Tetteroo en Nynke Pranger (Damespaar D Junior), Gwyneth Singeling en Oumaima Benabderrazak (Damespaar E Jeugd; op de foto), Lianne Dingjan en Jozien Zegers (Damespaar D Jeugd), Rosa Houkes en Indy Dingjan (Damespaar E Jeugd) pakten zilver.

Tenslotte was er brons voor Lisa de Nooijer en Kaylee de Ruiter (Damespaar D Junior). Daarnaast wisten alle deelnemende teams van Gymsport Leiden de limiet voor deelname aan de districtsfinale te behalen. Deze vindt plaats op 10 maart a.s. in Monster.

Foto: Jeff Soledad

reacties