Featured Video Play Icon

[VIDEO] Hans Kraay Jr. trapt balletje bij RCL

LEIDERDORP – Dankzij de derde prijs voor het doelpunt van RCL- speler Jip van der Capellen, viel heel RCL in de prijzen: de Leiderdorpse voetbalclub kreeg een sportmiddag aangeboden van FOXSports. Met Hans Kraay Jr. als kers op de taart erbij.

Clinic van Hans Kraay Jr.

Eind vorig jaar werd het ‘boogje over de keeper’ van de 10-jarige Jip van der Capellen door de KNVB uitgeroepen tot Amateurdoelpunt van het Jaar. Het RCL-talent behaalde daarna de derde plaats bij de verkiezing Doelpunt van het Jaar. De eerste, tweede en derde plek kregen, behalve de eer, nog een extra prijs. Voor RCL betekende dat een uitgebreide sportmiddag op hun eigen terrein De Bloemerd, georganiseerd door FOX Sports. Mèt een voetbalclinic van niemand minder dan Hans Kraay Jr.

Persoonlijk gesigneerd certificaat

Kraay is nu een FOX-presentator die wedstrijden verslaat en becommentarieert, maar nog niet zo lang geleden rende hij zelf professioneel achter de bal aan. De enthousiaste RCL-leden hebben dan ook aardig wat opgestoken van de clinic. Niemand ging dan ook naar huis zonder een persoonlijk gesigneerd certificaat. De geleerde technieken kunnen ze mooi oefenen met de 25 officiële wedstrijdballen die de club als extra cadeautje kreeg.

Jip zelf staat apetrots te glimmen. “Ik had nooit verwacht dat het zover zou komen dat Hans Kraay hier een clinic zou geven. Dat is wel heel bijzonder.”

 

reacties