Helemaal zen op het Picknick Festival

Helemaal zen op het Picknick Festival

LEIDEN – In juli kun je vier zondagen naar het Picknick Festival in het Van der Werfpark. Kleedje, hapje, drankje, en… Chillen.

Onder de bomen

Tijdens het festival is er van alles te zien, te horen en te beleven. Om er maar eens een lekker cliché in te gooien: het Picknick Festival is ècht voor jong en oud. Vier zondagen achter elkaar vind je onder de bomen muziek, theater, foodtrucks, een markt en meer. Kinderen worden gezellig en educatief beziggehouden zodat pappa en mamma heel even welverdiend kunnen luieren.

Helemaal zen

Tijdens deze tweede editie kwam de muziek van BRUUT!, Starfish en De Platenautomatiek. De kinderen konden knutselen met oude apparaten, Oudhollandse spelletjes doen met de CompaNanny, knuffelen met boerderijdieren of helemaal zen worden tijdens de kinderyogalessen.

Entreeprijs

Nieuw dit jaar was de entreeprijs. Was het Picknick Fetsival eerder nog gratis, dit jaar betalen bezoekers vanaf 12 jaar 5 euro voor je toegangsbewijs. Maar: daarvoor krijg je wel een gevulder programma terug dan voorgaande edities. En da’s ook wat waard! Het Picknick Festival staat de komende twee zondagen nog onder de bomen in het Van der Werfpark.

Foto’s: J2TV / Guido Marsman

reacties