Help deze Leidenaren naar Expeditie Robinson

Help deze Leidenaren naar Expeditie Robinson

LEIDEN – De vier Leidenaren Sarah Bloem, Mariëlle Verloop, Boudewijn Bentveld en Sebas van Polanen willen dolgraag meedoen aan Expeditie Robinson! Help jij ze een handje?

Onbekende Nederlanders

Vorig jaar was het een groot succes, dus ook voor de komende editie van het RTL5-programma Expeditie Robinson worden onbekende Nederlanders uitgedaagd de strijd met elkaar aan te gaan. Om op dat eiland te komen, welteverstaan. daarna mogen ze weer met elkaar de strijd aan. Om eten. Maar zover is het nog niet.

Tot het gaatje

Vorig jaar zagen we de Leidse studente Evelien Mols en Laurette Heemskerk uit Oegstgeest tot het gaatje gaan om zo’n felbegeerd Robinson-ticket te bemachtigen, maar beide dames redden het net niet. Dit jaar wagen Sarah Bloem, Mariëlle Verloop, Boudewijn Bentveld en Sebas van Polanen, allen uit Leiden, een dappere poging.

Hang on to a dream

Elke kandidaat die zich inschrijft, moet zeven weken lang iedere week een video-opdracht vervullen. De eerste is ‘Hang on to a dream’. In twee minuten tijd mag je jezelf voorstellen en vertellen waarom jij zo dolgraag jezelf wilt uithongeren in de bush, maar je moet dit doen terwijl je voeten de grond niet raken. Hangend dus! Dat ziet er zó uit:

Stemmen

Volgende week is er een nieuwe opdracht. In de tussentijd moeten de kandidaten zoveel mogelijk mensen mobiliseren die op hen stemmen. De top 7 van elke week is verzekerd van een plek tijdens de castingdag. Heb jij een Leidse favoriet? Help hem of haar dan naar Expeditie Robinson. Stemmen kan hier.

Foto: Screenshot Boudewijn Bentveld via YouTube

reacties