Help Robert en Lars naar Expeditie Robinson

Help Robert en Lars naar Expeditie Robinson

REGIO – Robert Moolenaar uit Voorschoten en Lars Talsma uit Oegstgeest willen dolgraag meedoen aan Expeditie Robinson! Help jij ze een handje?

Onbekende Nederlanders

Vorig jaar was het een groot succes, dus ook voor de komende editie van het RTL5-programma Expeditie Robinson worden onbekende Nederlanders uitgedaagd de strijd met elkaar aan te gaan. Om op dat eiland te komen, welteverstaan. daarna mogen ze weer met elkaar de strijd aan. Om eten. Maar zover is het nog niet.

Video-opdrachten

Elke kandidaat die zich inschrijft, moet zeven weken lang iedere week een video-opdracht vervullen. De opdracht van deze tweede week is ‘Make over Robinson’. De kandidaten moeten in maximaal twee minuten vertellen hoe zij denken eruit te zien na dertig dagen op het eiland. En alles moet uit de kast om dat zo origineel mogelijk te doen.

Voorstelrondje

De vorige opdracht was ‘hang on to a dream’. De kandidaten stelden zichzelf voor en vertelden waarom ze zo dolgraag naar de bush willen. Voorwaarde: vertel je verhaal terwijl je voeten de grond niet raken. Hangend dus! Dat ziet er bij Robert en Lars zó uit:

Deelnemende regiogenoten

Vorig jaar zagen we de Leidse studente Evelien Mols en Laurette Heemskerk uit Oegstgeest tot het gaatje gaan om zo’n felbegeerd Robinson-ticket te bemachtigen, maar beide dames redden het net niet. Zou het Robert en Lars wel lukken? Ook de Leidenaren Sarah Bloem, Mariëlle Verloop, Boudewijn Bentveld en Sebas van Polanen wagen dit jaar een dappere poging.

STEMMEN

Volgende week is er een nieuwe opdracht. In de tussentijd moeten de kandidaten zoveel mogelijk mensen mobiliseren die op hen stemmen. De top 7 van elke week is verzekerd van een plek tijdens de castingdag. Heb jij een Leidse favoriet? Help hem of haar dan naar Expeditie Robinson. Stemmen kan hier.

Foto: Screenshot Lars Talsma via YouTube

reacties