HUBspot heet voortaan PLNT

HUBspot heet voortaan PLNT

LEIDEN – HUBspot heeft een nieuwe naam. De innovatieve broedplaats gaat vanaf nu verder als PLNT, Leiden Centre for Innovation and Entrepreneurship.

Volgende fase

Sinds 1 maart staat PLNT onder leiding van directeur ondernemerschap Bastiaan de Roo en directeur innovatie Sjoerd Louwaars. De naamswijziging en de vernieuwde uitstraling sluiten aan bij de volgende fase van het centrum. “Met de nieuwe naam leggen we een nadrukkelijkere associatie met groei en verandering alsmede ondernemerschap en productie”, aldus de Roo.

Innovatie en ondernemerschap

De afgelopen 2 jaar heeft het pre-incubator centrum zich al stevig geworteld en zet het zich in om innovatie en ondernemerschap aan te jagen in Leiden en regio. Het centrum biedt hiervoor vitale grondstoffen, zoals een actieve community, divers netwerk, actuele kennis en flexibele ruimtes en werkplekken. PLNT koppelt talent aan maatschappelijke partners en bedrijfsleven, met als doel om oplossingen te vinden voor bestaande uitdagingen. Deze ideeën en oplossingen kunnen vervolgens uitgroeien tot nieuwe bedrijven.

Nieuwe connecties

PLNT nodigt ondernemers, ambtenaren, studenten en docenten uit om in het Centre aan de Langegracht 70 te komen werken. “Spit je mail niet door op kantoor, maar doe dat bij ons en ontmoet tegelijkertijd nieuwe mensen. Wie weet komen daar nieuwe connecties en samenwerkingen uit”, Aldus Louwaars.

Over PLNT

PLNT, Leiden Centre for Innovation and Entrepeneurship is een initiatief van de Universiteit Leiden, Hogeschool Leiden en de Gemeente Leiden en heeft Rabobank Leiden-Katwijk, Grant Thornton, SERA Business Design en VO Patents and Trademarks als business partners.

Foto: PR PLNT

reacties