Ilse Koolhaas van ZVL wordt prof in Griekenland

Ilse Koolhaas van ZVL wordt prof in Griekenland

LEIDEN – Ilse Koolhaas vertrek per direct bij ZVL-Hawabo. De jeugdinternational kreeg na het met goud afgesloten Europees Jeugd Kampioenschap in Den Haag een aanbieding van de Griekse topclub Vouliagmeni en besloot daarop in te gaan.

Ilse Koolhaas: “Stiekem dacht ik al langer na over een buitenlands avontuur, maar door mijn schouderblessure stond die wens op een lager pitje. Het voelde deze zomer zo fijn om weer fulltime met waterpolo bezig te zijn. Daarom ga ik graag op het aanbod van Vouliagmeni in. Ik vind het wel moeilijk om zo vlak voor het seizoen nog te vertrekken. Maar deze kans wilde ik niet laten lopen.”

Coach ziet Koolhaas niet graag vertrekken

Tim van der Meer, coach van ZVL-Hawabo vind het jammer dat de 19-jarige speelster vertrekt. “Puur vanuit sportief oogpunt vind ik het vertrek van Ilse erg jammer,” biecht Van der Meer op. “Ze was afgelopen zomer eindelijk weer fit na een slepende schouderblessure, speelde een zeer goed EJK en ik had haar er graag bij gehad komend seizoen. Aan de andere kant gun ik het Ilse wel. Ik wens haar heel veel succes in Griekenland.”

Foto: Archief J2TV

reacties