Jarig op 3 oktober? Dat moeten we 4en!

Jarig op 3 oktober? Dat moeten we 4en!

LEIDEN – De komende editie van het Feest der Feesten is de 444e verjaardag van Leidens Ontzet. Zoveel vieren, dat moeten we vieren! Iedereen die op 3 oktober jarig is, wordt door de 3 October Vereeniging van harte uitgenodigd deel te nemen aan de Grote Optocht.

Jarige jopjes

Dit jaar is het 444 jaar geleden dat Leiden werd bevrijd van de Spanjaarden. Dat wil de 3 October Vereeniging niet ongemerkt voorbij laten gaan. Dat doen ze sowieso nooit, maar dit jaar is het de bedoeling dat er zoveel mogelijk jarige jopjes mee gaan wandelen in de Grote Optocht. Iedereen die op 3 oktober een jaartje ouder wordt, of het nu 90 jaartjes of 1 jaartje is, mag meedoen.

Geef je op

Dus: ben jij geboren op 3 oktober? En was je van plan om op 3 oktober 2018 in Leiden te vertoeven? Vier je verjaardag dan op een bijzondere manier: met de hele stad. De 3 October Vereeniging zorgt voor slingers en taart met kaarsjes. Geef je op door een mail te sturen met daarin je contactgegevens, een foto van jezelf en een kopietje van je paspoort of ID-bewijs.

Foto: Archief PPCRN

reacties