Jochem Myjer presenteert affiche nieuwe show

Jochem Myjer presenteert affiche nieuwe show

LEIDEN – Zijn nieuwe show is bij lange na nog niet af. Toch wil cabaretier Jochem Myjer zijn fans alvast een tipje van de sluier lichten. Daarom publiceerde de Leidenaar woensdag het affiche van zijn nieuwe show op Twitter.

Op de foto, gemaakt door Stephan VanFleteren, zien we Jochem die boven water komt en water uit zijn mond sproeit. De titel van zijn nieuwe programma “Adem In, Adem Uit” is een verwijzing naar een hashtag die de cabaretier veel gebruikt op social media.

Kaarten zijn bijna uitverkocht

Vanaf januari 2017 gaat Jochem de b√ľhne op om de show te proberen voor publiek. “Adem In, Adem Uit” gaat vervolgens op 15 maart 2017 in premi√®re in de Leidse Schouwburg. Kaarten voor de voorstelling zijn nog moeilijk te krijgen. Op het moment van schrijven zijn er alleen nog mogelijkheden in Oss, Winterswijk en Stadskanaal. De kaartverkoop moet daar nog beginnen.

Op dit moment is Jochem nog druk met het schrijven van zijn grappen. Hij trekt zich daarom vaak terug om lekker ongestoord grappen te bedenken en te proberen. Zijn huis op Texel is één van zijn favoriete plekjes om te schrijven, maar ook in het centrum van Leiden heeft hij een kantoortje.

reacties