Zoeterwoudse jongeren gaan er weer flink tegenaan

Zoeterwoudse jongeren gaan er weer flink tegenaan

ZOETERWOUDE – De Jongerenadviesraad maakt op het nippertje tóch een doorstart. Even leek het er op dat de jongeren in Zoeterwoude op waren, maar dankzij een aantal fonkelnieuwe leden kan de JAR blijven bestaan.

Schouders eronder

Het was even spannend of de Jongerenadviesraad van Zoeterwoude kon blijven bestaan, maar 20 maart krijgt het enig overgebleven lid dan toch nieuwe collega’s. Saeed, Simone, Evelien en Rianne gaan er samen met Fleur de schouders flink onder zetten. Eerste punt op de agenda: de huttenbouw tijdens het dorpsfeest.

aan de slag

De Jongerenadviesraad gaat dit jaar aan de slag met uiteraard het werven van nieuwe leden. Daarnaast moet het thema voor de kindergemeenteraad van volgend schooljaar gekozen worden en komen de voorbereidingen eraan voor de vierjaarlijkse enquête onder de Zoeterwoudse jeugd. ook jongerenparticipatie en het sociaal domein komen dit jaar aan bod. Genoeg te doen dus.

Ook meedoen?

Deelnemen in de Jongerenadviesraad? Zoeterwoudse jongens en meisjes van 11-18 jaar kunnen zich aanmelden via jongerenadviesraad@gmail.com. Voor meer informatie kijk je op de Facebookpagina van de JAR. Daar vind je ook de ideeënbus.

Foto: JAR via Facebook

reacties