Jongerencompliment en twéé Vrijwilligers van het Jaar in Zoeterwoude

Jongerencompliment en twéé Vrijwilligers van het Jaar in Zoeterwoude

ZOETERWOUDE – Het echtpaar Versteegen is gezamenlijk Vrijwilliger van het Jaar geworden en Jeffrey van der Ven kreeg het Jongerencompliment uitgereikt. De winnaars ontvingen hun prijzen tijdens de nieuwjaarsreceptie op het gemeentehuis.

Blijk van waardering

Heel Zoeterwoude wenst elkaar traditiegetrouw de beste wensen op de nieuwjaarsreceptie in het gemeentehuis, zo ook afgelopen maandag. Tijdens de receptie worden twee prijzen uitgereikt: de Vrijwilliger van het Jaar en het Jongerencompliment, een blijk van waardering voor Zoeterwoudenaren die zich meer dan verdienstelijk hebben gemaakt voor de samenleving.

Vrijwilligers van het Jaar

Normaal gesproken zet gemeente Zoeterwoude één vrijwilliger in het zonnetje, maar dit jaar waren het er twee: het echtpaar José en Freek Versteegen. Zij ontvingen de prijs samen voor hun jarenlange vrijwilligerswerk binnen onder andere de lokale sport en de kerk.

Jongerencompliment

Voor de vijfde maal werd het Jongerencompliment uitgereikt, een prijs van de Jongeren Adviesraad. De 17-jarige Jeffrey van de Ven ontving de prijs voor zijn jarenlange inzet voor voetbalvereniging Meerburg, waar hij ook hoofdtrainer is van de jongste spelers van de club.

Foto’s: Gemeente Zoeterwoude

reacties