Jort Kelder stelt kritische vragen tijdens LEF-finale

Jort Kelder stelt kritische vragen tijdens LEF-finale

LEIDEN – Dinsdag 7 november vindt in de Leidse Schouwburg de finale plaats van LEF, de wedstrijd voor startende ondernemers. Jort Kelder zal de finalisten aan een paar kritische vraagjes onderwerpen alvorens de jury haar uiteindelijke keuze maakt.

Bedrijfsplannen

De finalisten dit jaar zijn 1915 Watches, Polariks en Vrendly. De ondernemers worden bijgestaan door hun respectievelijke coaches Britta van Egmond, Bart Hoenen en Ramses Braakman. De finalisten mogen hun bedrijf ieder precies tien minuten presenteren. Daarna krijgen de coaches ieder een minuut om hun kandidaat extra te promoten. Daarna zal Jort Kelder de drie finalisten kritisch bevragen over hun bedrijfsplannen. Aan het einde van de avond wordt ‘De starter van het jaar’ gekozen.

Prijzenpakket

Naast deze titel wint de gelukkige ondernemer ook 2.500 euro, een advertentiepakket, een werkplek voor een jaar en jaarlidmaatschappen voor diverse ondernemersverenigingen. Naast deze prijs wordt er ook nog een publieksprijs uitgereikt. De presentatie van de LEF-finale is in handen van Rudo Slappendel. NOS Journaal-presentatrice Amber Brantsen duikt het publiek in en houdt de social media in de gaten. Wil je erbij zijn? Dat kan. Je kunt hier aanmelden.

Jort Kelder was al eerder bij de LEF-finale in de Leidse Schouwburg. I Love Leiden was er ook bij en sprak hem over zijn liefde voor Leiden… Of was het nou Londen?

Foto: Archief J2TV

reacties