Featured Video Play Icon

KANE Watches: een stijlvol kerstcadeau (op de drijvende Kerstmarkt)

REGIO – Op zoek naar een mooi kerstcadeau voor je geliefde, vrienden of familie? Ga dan op de drijvende Kerstmarkt eens snuffelen bij het chalet van KANE Watches.

Kunst van het weglaten

Christopher Rasker startte zijn bedrijf KANE Watches een jaar geleden, vanuit een drive om het beste uit zijn eigen leven halen en anderen daarin te ondersteunen. De horloges van KANE zijn geïnspireerd op het ‘essentialisme’ in Tokio. Deze lifestyle draait om de kunst van het weglaten en focussen op wat werkelijk van belang is. En dat krijg je met een KANE om je pols: de tijd en meer niet. Maar wel in een beeldschone vorm.

“Ik wilde een horloge creëren voor jonge mannen dat hen op een stijlvolle manier enkel de tijd aan zou geven, zodat ze rustig op zoek konden naar hun eigen individualiteit”, zegt Christopher. “Ik geloof dat we meer dan alleen horloges verkopen. Steeds wanneer je op je KANE Watch kijkt, word je aangemoedigd jezelf persoonlijk te ontwikkelen en je dromen te verwezenlijken.” 

“Eén van de leukste kerstmarkten van Nederland”

De absolute topper in de collectie is de Black Out Mesh Black, vertelt Christopher. Zwart en mat; meer heb je niet nodig voor een instant klassieker. Je zult dit horloge ook zeker tegenkomen in het chalet van KANE Watches op de drijvende Kerstmarkt, vanaf 15 december op de Nieuwe Rijn. Christopher verheugt zich erop:

“We staan graag op de Kerstmarkt in Leiden, omdat het de beste manier is om dichtbij onze klanten te komen. Wij leren ontzettend veel van hun feedback en vertellen graag persoonlijk ons verhaal. Het feit dat in Leiden veel studenten zijn die zich kunnen vinden in de filosofie van KANE maakt het extra leuk. Daarnaast is de drijvende Kerstmarkt in Leiden één van de leukste kerstmarkten van Nederland.”

reacties